top of page

Arbetsträna hos oss

kontakt

Vi tar emot praktikanter, personer i åtgärd via Arbetsförmedlingen och personer i behov av arbetsträning.

Välkommen att ringa eller skicka ett mail om du själv är intresserad av arbetsträning eller om du är från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan eller liknande och har en förfrågan.

För att ha arbetsträning/praktik här bör personen ha någon form av hunderfarenhet sen innan, t.ex. haft egen hund, hund i familjen eller kanske passat någon annans hund.

Torpa hunddagis har som regel att de personer som är här ska kunna starta sin arbetsträning/praktik med 10h/veckan för att sedan öka i egen takt.

Vi tar ej emot praktikanter från skolor (undantag görs ibland för personer som läser något inom hund) eller personer för praktik/arbetsträning kortare tid än 1 månad.

Frågor kring arbetsträning/praktik tas i första hand med ansvarig handledare på Torpa hunddagis.

Handledare:   0737887227

Hunddagiset: 0737887227

Mail: handledare.torpahunddagis@gmail.com

Vilopaus

så går det till

När du kontaktat oss och vi är överens om att Torpa är något du är intresserad av bokar vi tid för en intervju. När du kommer hit får du en möjlighet att se dig omkring (dock inte träffa några hundar vid första besöket), ställa frågor om dagiset och om hur det är här. Du får också en chans att träffa några av de personer som arbetar här och berätta mer om dig själv och om det stöd du kan tänkas behöva i en arbetsträning.

Känns allt okej är du välkommen på en 2 veckors introduktion. Under de två veckor du går intro är du här tre dagar per vecka i 2 timmar per tillfälle. Dagar och tider bestäms efter överenskommelse med handledaren. Du får en chans att pröva på hur det är att jobba här, vi får lära känna dig bättre. Om det funkar bra första veckan finns möjlighet att testa något längre pass vecka 2. 

 

Först efter introduktionen bestämmer du dig för om du vill vara kvar på Torpa hunddagis.

Vill du stanna kvar fattar styrelsen ett beslut följande styrelsemöte.

introduktion

välkommen att höra av dig :)

bottom of page