top of page

Ett reko hunddagis i fantastisk miljö!

På Torpa hunddagis har vi plats för 20 st hundar. Vi är ett REKO småhundsdagis beläget i koloniområdet nära Östra sjukhuset i Göteborg. Här finns underbara promenadvägar, parker och skog för hundarna att strosa omkring i.

Under en dag på dagis får din hund individuell aktivering som passar just den, promenad med kompisar, vila och kela med både människor och hundar. Varje dag går vi ut på två promenader och utöver det aktiveras din hund om den behöver mer. Vi lägger stor vikt vid att hundarna ska passa ihop i flocken och vara en lugn och trygg grupp.

hundarna som passar hos oss

På Torpa tar vi emot hundar främst av sällskapsraser. De som har visat sig passa bäst in i gruppen är tikar och kastrerade hanar. Okastrerade hanar är välkomna men om hunden blir stressad av miljön pga. tikar eller stressar upp andra kan Torpa kräva en kastrering för att hunden ska fortsätta på dagis.

Okastrerade tikar får ej vara på dagis under löp.

En del hundar trivs fantastiskt i dagismiljö och andra blir stressade av att det alltid är liv och rörelse. För många räcker en invänjningsperiod och nya rutiner. Andra kommer aldrig ner i varv. Om Torpa upplever att en hund är så stressad av att vara på dagis att den mår dåligt kommer platsen att sägas upp. Därför har vi 3 prövomånader på Torpa där uppsägningstiden är en vecka. För allas skull

Foto_ A.Grapne

När tillfälle ges försöker vi komma iväg på utflykter och erbjuder extra miljöträning, äventyr och intryck för din hund

Foto_ A.Grapne
bottom of page